Petanque seeria lõppes Väätsal

Maikuust kuni juulikuu lõpuni toimus Järvamaa petanque seeriavõistlus, mis koosnes viiest etapist. Tegemist on üritusega, kus saavad osaleda nii algajad kui ka edasijõudnud. Mängud peeti kolme liikmelistes võistkondades. Võistluste viimane etapp toimus 26.juulil Väätsa rannas, kus on rajatud 20 väljakut, et ala harrastada. Kalev Lillepea, kes on väljakute edendamise eestvedaja, andis teada, et enne hooaja lõpetamist on oodata juurde veel 20 väljakut. Suurepärased võimalused ala harrastamiseks, õppimiseks ja oskuste parandamiseks.
Seeriavõistluse viimasel etapil tegi väga hea spurdi võistkond Triin koosseisus Triin Randväli, Erki Valdmaa ja Egert Valdmaa. Kahjuks ei piisanud etapivõidust, et tõusta üldarvestuses parimate sekka ja nad pidid leppima neljanda kohaga, saades tulemuseks 69 punkti. Kolmanda koha võitis, vaid ühe punkti rohkem teeninud ehk 70 punktiga lõpetanud, võistkond Jaanus. Nemad mängisid koosseisus Jaanus Tiiter, Ulvi Järvik, Rein Rotberg ja Gennadi Prohhorov. Väikeste punktivahede tõttu rõõmustas võistkond Tepp, kes oli võitnud teise koha vaid ühe punktilise eduga ja lõpetas 71 punktiga. Võistkond mängis koosseisus Piret Onna, Tiiu Väli, Eve Sissas ja Peeter Lüdig. 2022. aasta Järvamaa petanque seeriavõistluse võitjateks kuulutati 74 punktiga võistkond Käru, kes saavutas kahel etapil esimesed kohad,  ühel etapil oli teine ja kahel etapil kolmandad. Oma stabiilse mänguga olid nad igal etapil esikolmikus. Võistkonda kuulusid Anne Sillamaa, Vallo Sillamaa ja Mati Tapo.
Traditsiooniline seeriavõistlus jätkub ka järgmisel aastal, kuid kas formaat säilib või toimuvad mõningad muudatused, seda näitab juba uus hooaeg.
Posted in Avaleht.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga